Nya releaser

Torsdag! Fasen vad skönt!
De senaste dagarna har gått fort och även om jag jobbar hela helgen (plus hela nästa vecka plus hela nästa helg haha) så får man ändå lite helgvibbar 🙂
Dessutom innebär torsdagar bara gym-jobb och bara en massa roliga saker på agendan idag.

Börjar med att öppna upp bygget och receptionen. Sedan väntar ny release för Bodybalance™. Förra veckan körde jag bara de fem första låtarna eftersom jag överhuvudtaget inte ens hunnit se de sista låtarna. Men nu är jag lite mer på banan och det ska bli kul att köra igenom allt.
Vanligtvis har jag väldigt lätt att ta till mig ny koreografi men eftersom jag jobbat som en galning senaste 3-4 veckorna så har jag inte haft så mycket tid att lägga på att lära in.

Förra veckan körde jag igång Bodyvive™ men blev inte supernöjd med det passet. Hjärnan kändes som gröt och jag var nog inte helt förberedd.
Men igår fick jag revansch och det gick mycket bättre!
Tar ett tag innan man får flyt i snacket, coacha med rätt ord osv. Men redan nu känner jag mig lättare i kroppen för att jag nu kan släppa det mentalt, att inte hela tiden behöva tänka på jobb utan att tillåta hjärnan att slappna av bitvis.

Försökte hitta sizzlern från Bodybalance™ 65 men hittade inget 🙁 Däremot fanns spellistan med den nya musiken – Så här kommer den!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *