Måndag!

07:55 och jag tar en paus från dammandet på jobbet. Är det inte lite för tidigt för att jaga dammråttor ändå? Tar en kort vila, sippar på kallt nyponte och sträcker ut kroppen. Så var det alltså måndag igen. Jag vet att jag säger det varje vecka men går inte tiden förbaskat fort?! Men inte mig emot. Jag längtar till påsk. Till Stockholm, till min systerson. Såklart längtar jag efter min familj också men den där lilla människan som är så tokig och söt och som jag älskar så mycket, honom längtar jag lite extra mycket efter.

Annars är det en precis vanlig måndag. Jobbar i receptionen fram till 12, sen ska jag öva lite koreografin inför Bodybalance™-releasen i morgon. Jag och min kollega Marianne ska teama och det ska bli riktigt kul!

Denna releasen är ganska utmanade fysiskt, vilket är perfekt för mig som gillar utmaningar hehe. Men som alltid tycker jag de har skapat en perfekt balans mellan kraftfulla positioner och mjuk musik. Jag gick min utbildning i augusti-13 så har inte varit bb-instruktör så länge men jag kan redan se och känna resultat, både inom styrka och rörlighet.

 

Den höga bryggan med benlyft känns redan som en given favorit eller vad säger ni? 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *