Kvällsträning

Det märks verkligen att vi gått in i sensommaren nu. Vinden känns annorlunda och både temperaturen och ljuset har skiftat rejält sedan det slog över och blev augusti.
Igår när jag gick upp var det inte mer än 5,5 plusgrader ute!(?!) och även om jag längtar enorm till höst nu (av en enda anledning såklart haha) så kände jag mig inte alls redo för den kylan!
Åkte till jobbet iförd både ylletröja och tjock jacka..
Däremot så värmde solen på under dagen och när jag var hemma igen var det riktigt behagligt.                                                                               Polly coachade!

Efter vila och mat svidade jag om till träningskläder och gick ut och körde ett pass.
Blandade övningar med eller utan redskap och vikt.
1a Sumoböj+press
1b Dra isär gband
2a Utfall vä (modifierad steglängd)
2b Utfall hö (modifierad steglängd)
3a Raka mark
3b Sittande pressar
4a Rodd 
4b Utåtrotation gband
5a Hipthrust m boll
5b Knäböj på tå

Kändes riktigt bra i kroppen både under och efter, idag bjuder musklerna på en skön, om än ganska mild, träningsvärk. Just nu handlar det ju mest om att få rörelse i kroppen. Aktivera musklerna och lindra/slippa smärta.
Känner mig fortfarande väldigt smidig i kroppen och tycker inte magen är tung (förutom att jag måste ”flytta med den” med handen när jag byter sida i sängen under natten, då känns det lite annorlunda). Det är bara min känsliga livmoder som sätter stopp för vissa rörelser.
Så glad att jag fortfarande kan röra mig så pass fritt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *