Kroppsbehandling

LymphHur blev klockan 21?! Jösses vart har den här dagen tagit vägen.. 
Sitter i soffan och är alldeles mjuk och avslappnad i kroppen. Lika såsig i hjärnan också känns det som haha. Efter jobbet idag åkte jag till Hässleholm för en helkroppsbehandling, närmare bestämt en lymfdränagebehandling. 
Namnet låter lite obehagligt, som om man ska dränera något.., men det är något jag velat testa länge så igår slog jag till och bokade en tid. Något som jag verkligen är glad över att jag gjorde!
Trots att jag tränar och rör mig mycket under dagarna så upplever jag ändå att jag har rätt taskig cirkulation.
Samlar på mig vätska runt leder och känner mig allmänt slaggig. Så behandlingen var verkligen super för mina trötta muskler!
Det ömmade på rätt bra när hon förde sugkoppsmaskinen över kroppen, men det var på det där ont-sköna sättet. Så där så att man känner direkt att det har effekt och kroppen svarar.

Efteråt fick jag ligga kvar en stund och vila och då var det som om blodet rusade runt i kroppen, men på ett väldigt avslappnande sätt. 
Och nu känner jag mig som sagt heeelt avslappnad i både kropp och knopp. Magiskt. Bokade in en till behandling redan nästa vecka, ser jag verkligen fram emot. 
De här sommaren ska jag försöka ta hand om min kropp så mycket jag bara kan, inifrån och ut. 
Någon mer som testat lymfdränage? Vad tyckte Du?

HÄR kan du läsa mer om behandlingen jag gjorde.

Bild från Plastikkirurgi Hässleholm’s hemsida

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *