Kalasdag!

Har haft en riktigt skön lördag!
Inledde den starkt med en skön sovmorgon, gick upp och åt havregrynsgröt samt två rostade smörgåsar till frukost – Så gott! Både illamående och blodtryck kändes okej så strax därefter plockade jag fram lite träningsredskap på uteplatsen. Gummiband, boll, hantlar och kettlebell blev det idag!
Har inte tränat något sedan i tisdags och det känns direkt i kroppen. Bäckenet börjar kännas låst och kan hugga till, ryggen blir trött och jag blir direkt mer svullen. Jag behöver rörelse.
Så det var väldigt skönt att köra igenom kroppen!

Dagens pass såg ut så här:
1a Sumoknäböj+press (neutralt grepp)
1b Dra isär gummiband
2a Utfall vä/Utfall hö
2b Sittande press (pronerat grepp)
3a Enbent knäböj vä/Enbent knäböj hö
3b Smal armhävning mot vägg (supinerat grepp, om det känns OK för handleder)
4a Drag m raka armar
4b Hipthrust m boll
5a Utåtrotation m gummiband (alla grepp) 
5b Sittande magindrag på boll 

Kändes så bra! Magen samarbetade och det har även känts okej alla dessa timmar efteråt, bara ett fåtal sammandragningar! YAY!
Håller tummarna för att det känns lika bra imorgon 🙂

Efter träning, mat och dusch var det dags för 3-årskalas i Tormestorp. Vi hade riktigt pangväder så satt ute i flera timmar och bara åt och hängde medan kidsen sprang runt. När vi kom hem vad jag helt slut så la mig på sängen och fick benmassage av mannen (♥♥♥). Sedan slappade jag kvar i sängen och åt choklad innan jag masade mig ut till soffan där jag nu är placerad framför en romcom. Det har alltså inte gått någon nöd på mig idag haha!
Vad har ni pysslat med idag? 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *