Grötbilder och hälsohets?

Jag tycker mig kunna se en uppåtgående trend inom träning, hälsa och medvetenhet kring kropp och knopp. Gymkorten blir allt fler och sportiga statusar ökar på facebook. I och med att instagram och andra sociala medier har exploderat de senaste åren så har det blivit mer lättillgängligt att dagligen bli matad med inspiration.

Med alla dessa inspirationssidor, peppande citat, löpsedlar med snabba tips och nya träningsappar finns det både positiva och negativa sidor. Men på det stora hela så lever vi i en värld där inaktiva och sockerstinna människor är fler än de motsatta. Jag tycker att folk får göra sina egna val, ha sina åsikter och leva sitt liv precis som de själva vill. Men jag kommer alltid att förespråka hälsa före ohälsa. Observera då även att ohälsa kan peka i fler riktningar..
För ibland tycker jag att hela den här grejen med proteinpulvergröt med jordnötssmör är så fascinerande 😛

Men missförstå mig inte, jag tycker dessa människor också är inspirerande, de gör sin grej och de gör det fullt ut! Hellre ha proteinpulver på gröten än att ta en 6a till frukost liksom, det finns värre saker än så.

Men här kommer i alla fall en helt vanlig gröttallrik. Med bovete, chiafrön, acai, björnbär och caschewsmör. Serveras med rismjölk och utan hälsohets. Bara en bra, näringsrik frukost som gör att jag orkar köra två pass, öva koreografi och ta en promenad i den friska vårluften. Halleluja!

IMG_5081

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *