– FREDAGSGYM –

Efter ett par dagar med förkylning börjar både Valther och jag återhämta oss. Jag har känt mig pigg sedan i tisdags men tycker det har varit onödigt att pusha kroppen i onödan innan man känner sig helt återställd.
Har verkligen längtat efter gymmet så idag kände jag att det vad dags igen!
Som vanligt kändes det superskönt att komma iväg! V var nöjd i selen hela tiden och jag tränade på i 1h20min (!)
Han ville inte alls sitta i babyskyddet och tyvärr känner jag att jag inte får ut lika mycket av ryggövningarna då, men men, finns ju mycket annat man kan göra. Och när Erik kommer hem tänkte jag passa på att köra lite rodd med skivstången bara för att få lite styrka, cirkulation och rörelse i bröstryggen.

Nu är det mat och sen så småningom en dusch som gäller!

Önskar er en fin fredag! 

2 comments on “– FREDAGSGYM –

  1. Tack för en inspirerande blogg! Är gravid i vecka 33 nu och har väldigt mycket jobbiga sammandragningar, är skönt att läsa att det gått så bra för någon som haft liknande besvär i sin graviditet. Nu håller vi tummarna att bäbisen stannar inne några veckor till då livmordertappen påverkats av allt detta.
    Sen blir jag väldigt peppad till att komma igång med träningen efter bäbis är här när jag ser din instagram och blogg! Tack igen! Trevlig helg! /Magda

    • Hej Magda! Stort grattis till den stundande bebisen <3 Och vad kul att du gillar mina inlägg 🙂
      Men tufft med alla sammandragningar 🙁 Jag oroade mig väldigt mycket över dem men det gick ju hur bra som helst, och har ni tagit er till vecka 33 är det superbra! 🙂 Min tapp blev påverkad redan mellan v 16 och v 18 men han höll sig inne. Hoppas du känner att du får bra respons från din barnmorska eller läkare! Har du några frågor eller behöver prata av dig så finns jag här! Trevlig helg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *