Fortsättning följer: Knäböjen

  Nämen hallå där efterlängtade fredag! 
Nu när jag är ledig varje ledig så har fredagarna fått en helt annan betydelse för mig. Fredagskvällen är i harmoni eftersom jag vet att jag inte behöver gå upp i gryningen dagen efter, och stämningen under dagens arbetstimmar är lättsamma eftersom alla vet att helgen stundar. 
Jag började som vanligt min fredag med dubbelpass hos pensionärerna. Efter det var det direkt mot Höör, skulle egentligen haft en klient men schemat stuvades om och jag fick därför gott om tid till egen träning, dusch och bastu. Kvalitutta! 
Körde ett böjpass även idag och eftersom knät kändes så himla bra efter tisdagens pass tänker jag fortsätta med min lite kortare rörelse (som ni ser på bild). Dessutom får jag betydligt mer kontakt med framsida lår när jag inte går till fullt djup och alla som känner mig vet att jag i princip aldrig får träningsvärk i framsida lår, så det kan nog komma mycket gott av detta!
Nu sitter jag och äter, mailar, planerar och såklart skriver här. Om en stund är det dags för dagens sista pass och då är det byggkillarna som ska få svettas loss hehe. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *