CWC

Godmorgon tisdag!
Ser ut på sommarhimlen och konstaterar att den är 50/50 ljusblå/mulet mörkgrå. Kan med andra ord blir hur som helst idag.
Igår var en bra dag. Jobbandet gick fort och vi tjejer är ett riktigt dreamteam. Så när vi stängt ned butiken svidande vi om till träningskläder och gick bort till CWC och körde ett pass. Det första för min del!
CWC är utomhusträning i Hässleholm. Fem pass i veckan med olika fokus på varje pass.
Kerstin och Martina är där nästan varje dag men jag har svårt att få det gå ihop med mina jobbtider, men igår passade ett pass in finfint.

Fokus var rygg, triceps och core och upplägget var cirkelformat med 8 varv. Svettigt.

När man går på pass som PT och instruktör så är man så klart väldigt medveten om vad som sker och vad som görs under passet. Kerstin var lite nervös att jag skulle såga passet efteråt och bad om min brutalt ärliga åsikt.

Summasummarum tycker jag att det var ett bra pass eftersom det fyller sitt syfte – Att folk ska bli svettiga, bli starkare och ha kul.
Sedan finns det alltid småsaker som jag tycker man skulle kunna fila på. Till exempel ha mer fokus på korrekt teknik, längre genomgång av övningar och att instruktören under passet går runt och gör eventuella justeringar. Det är toppen att folk rör på sig men skador och felbelastningar vill man undvika till varje pris!
Sedan tycker jag även att övningarna kunde planeras i bättre ordning. Igår körde vi tre pressövningar i rad och eftersom många idag (jag bland annat) har problem med nacke och axlar så blir det lätt mycket tryck upp mot nacke och huvud vilket i alla fall jag känner av idag.. Men jag ska inte vara för hård, finns säkert tusen åsikter om mina pass också!
Annars tyckte jag det var skitkul! Gött att få träna ute under blå himmel efter att ha jobbat inne hela dagen.

Läs med om CWC HÄR

Skärmavbild 2014-07-01 kl. 08.57.52

skärmbild från cwc’s hemsida

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *