Bodyvive™

Klockan är 22:05 och jag har precis kommit hem från jobbet. När man jobbar med det man älskar så är i princip varje dag en bra dag, men jag gillar onsdagar lite extra! Hade hela förmiddagen ledig (läs ”ledig”) så jag började dagen med en promenad med min vän Mathilda, sedan ägnade jag några timmar åt lite planering av morgondagens pass – Stark Mamma och Energy.

Men arbetsdagen kickstartade jag med en ny release av Bodyvive™ och det kändes grymt bra! Bodyvive är ett Les Mills koncept och är en riktigt bra blandning av puls och funktionell styrka som passar alla! Deltagarna körde på och de flesta (inklusive mig själv) kommer nog känna en del träningsvärk imorn.. Det är vid dessa tillfällen man märker hur fort kroppen faktiskt vänjer sig vid en viss typ av träning, rörelser koreograferade i ett visst mönster av reps och set. Direkt när det är dags för en ny koreografi så smäller träningsvärken till, men efter 3-4 pass känns det inte alls lika tungt som det gjorde från början.

Är man nyfiken på Bodyvive™ så kör jag det på Nionde träningsstudio i Höör på onsdagar och söndagar 🙂

I september förra året kom hela Les Mills-teamet från Nya Zeeland till Globen för något som heter Super Saturday. Det är ett stort träningsevent då alla instruktörer får komma och umgås och svettas med varandra. Då spelades även för första gången de nya releaserna in på Svensk mark. Är man en del av Les Mills-bubblan så förstår man hur stort det är, för er andra kan jag tala om att det är SJUKT stort. Dessutom var jag med som deltagare och man kan vid ett flertal tillfällen se min tofs studsa omkring!

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *