Stark Mamma-middag

Hela dagen igår bara svischade förbi! Det var späckat schema från morgon till kväll men höjdpunkten var definitivt middagen med min Stark Mamma-grupp 😀

Jäsiken vilka underbart härliga kvinnor! Så kul vi hade det! Tyvärr var det inte alla som kunde vara med men vi ska försöka styra upp någon grillning och fika framöver och försöka hålla hårt i gruppen.
Vi var sju stycken som möttes på Jernkällaren i Höör. När man är van att bara umgås under en timme i träningssammanhang så fanns det helt plötsligt ofanligt mycket att prata om när man sitter mittemot varandra i en avslappnad restaurangmiljö. Utan träningskläder och svett på ryggen. Istället med piffade fransar och nymålade naglar.
Det var kul att höra om vad alla jobbar med, deras livshistorier och bara allmänt tjejsnack. Gött!
När klockan började närma sig 23 och vi var de enda gästerna kvar i lokalen så var det dags att bege sig hemåt. Jag ramlade i säng med ett lyckorus i hela kroppen. Jag är så glad att jag vågade satsa på min dröm, och att folk vill vara med och genomföra den! Heja er!

IMG_4942Den här lilla lappen sitter bredvid min dator på kontoret. Slänger ett öga på den varje dag. Nickar, instämmer, och känner mig tacksam.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *