Stark Mamma fortsättningsgrupp!

Ännu en torsdag på schemat! Jag vet att jag säger det varje vecka MEN TIDEN GÅR SÅ FORT?!

Gårdagen flöt på som en sörja. Fick lite tråkiga besked och det la lock på hela dagen. Men jobbade på kvällen och då fick jag upp humöret 🙂

Men idag är en ny dag! Jag var på jobbet tidigt för jag skulle skjutsa sambon till tåget som ska till Linköping (har jag för mig..) och föreläsa. Så jag har småpysslat och passar nu på att skriva ett inlägg här.
Idag startar jag upp en fortsättningsgrupp med mina starka mammor. Det finns inga krav på att man har varit med de första 12 veckorna men man ska gärna ha kommit en bit i sin egen träning, framförallt ha någorlunda kontroll över sin muskulatur i bål och bäcken.
Men idag kommer det två nya tjejer och är med så det blir kul! 🙂

starkmammabild

Ikväll är det pass i Osby, om allt går som det ska. Förra veckan blev tyvärr passet inställt p.g.a. för få anmälda. Under vår och sommar tenderar det att vara lite sisådär med träningen. Folk vill helst inte gå in och träna utan föredrar att påta i rabatterna eller svinga loss på golfbanorna. Tyvärr kan man ju inte tvinga hit folk utan då får man snällt hålla tummarna fram till nästa pass. Så håll tummarna!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *