Ah-mah-zing

Precis så känns det just nu!

Fredagskväll, jobbat klart för dagen bortsett från två fakturor som ska göras. Har haft en bra jobbdag även om två pt-klienter avbokade. Sedan träffade jag min mammamage-tjej som jag ska filma och det är såå kul att hon redan fått så bra utveckling. Hennes djupa magaktivering är helt annan nu än vad den var för bara någon vecka sedan! 🙂

Nojar mig dock lite inför filmning och examinering. Hur mycket vill de se? Hur många övningar vill de att jag ska visa? Hur lång film på ett ungefär vill de ha?

Men det är väl helt normalt att förstora upp alla dessa tankar. Jag som dessutom är lite extra tankspridd och speedad i hjärnan just nu har ännu svårare att fokusera. Men men, det är bara att göra. Blir man inte godkänd är det bara att göra om.

Efter jobbet åkte jag till Citygross, pluggade in Fredagspodden i öronen och strosade i lugnt tempo. Magiskt.
Köpte en ny choklad från Green & Black organics med kanderad ingefära och sitter nu framför Say yes to the dress (mycket brudklännings-overdose för mig just nu haha..) och mumsar bit för bit.
Snart blir det nog en film med mannen. Bara ha en lugn fredagskväll.
Jag njuter.

Så här såg det ut på gårdagens Stark Mamma!

IMG_7747Christin kör utfall och Linda jobbar ryggövning. Amelie agerar barnvakt då hon ännu inte är helt kry från sin förkylning. 
IMG_7751 Marie och Camilla lårcurlarIMG_7754Fokus, fokus, fokus…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *