Colosseum

Idag vaknade jag innan klockan ringde. Strax innan 8 utvilad och redo för dagens äventyr.
Vi började dagen med lite yoga på hotellrummet. Bästa starten.
Sedan tog vi oss ned till frukosten som tyvärr var en besvikelse. Den bestod i princip bara av bakverk och sötsaker. Konserverad frukt, sockrad yoghurt, till och med grapefruktjuicen som annars gärna ska dra lite i käkarna var söt.
Så för en nyttig allergiker var det bara att traska upp på rummet och hämta majskakorna hon köpte igår. Tack och lov fanns det i alla fall smör på frukosten så jag kunde ber mina små kex. Uppe på rummet kalasade jag även på en banan.
Det kan tyckas vara lite omständigt men skulle jag äta något av det som fanns på buffén så hade jag med största sannolikhet bara mått dåligt resten av dagen. Illamående och magont är inte optimalt på en kort semester så därför hittar jag hellre andra lösningar!

Efter frukosten tog vi på tunnelbanan till Colosseum. Där mötte vi en bekant till mig en kortis. De hade redan varit inne och gått runt så jag och syrran hoppade på en guidad tur som kanske inte var riktigt värt slantarna. Men det som däremot var värt slantarna var det faktum att man fick gå före alla i kön när man gick med guide. Så där sparade vi in en timme eller två (!).

IMG_0648Yoga på hotellrummet. Funkar utmärkt.
IMG_0653 IMG_0656 IMG_0665 IMG_0666 IMG_0673 IMG_0675 IMG_0683 Lagom varmt idag, ca 24+ och växlande molnighet.IMG_0691 IMG_0692 IMG_0698 Utanför Colosseum.IMG_0700Brast ut i en spontanpose pga inspirerande omgivning. Natarajasana. Dansaren.
IMG_0705Sen banne mig blev det shopping!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *