På bordet

Personligen är jag inte så klassisk i mina matvanor som ni vet. Så under alla högtider, jul, påsk, midsommar etc, är jag oftast den enda som inte äter potatis, prinskorv och sill. Vilket innebär att jag alltid får fixa något eget. Ofta blir det glutenfri paj, men det finns liksom en gräns för hur mycket paj man orkar och vill äta 😛 I julas åt jag till exempel pajrester i fem dagar haha.

Min påsktallrik i år fick bli ugnsbakad potatis, sötpotatis och gulbetor, tillsammans med kokta ägg och ärthoummus.
Det hela var väldigt gott och till efterrätt hade vi tre olika tårtor. En äggfri, en glutenfri och en vanlig White Lady. Recept på min glutenfria kaka kommer senare!

IMG_2883 IMG_2878 IMG_2881 IMG_2895 Jontes äggfria tårtaIMG_2892 Min glutenfria chokladkakaIMG_2890Till kakan hade jag gjort en variant på lemoncurd, blev helt okej, de andra tyckte bättre om den än vad jag gjorde 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *