Min inspiration

Jag följer många härliga instagramkonton och bloggar. Alla inriktat på olika saker, och det kan vara allt från träning, livsstil, mat etcetera.. 
Eftersom att jag titt som tätt går loss i köket, experimenterar med nya smaker och mer hälsosamma varianter, och gärna jobbar så ekologiskt som möjligt så är Evelinas Ekologiska en stor favorit.

Hennes flöde är fyllt av ljuvligt vackra bilder och spännande recept.
Hon lagar mycket glutenfritt och undviker det vanliga vita sockret, något som jag själv också lägger stort fokus vid.

Häromdagen publicerade hon foto och bild på en varm saffransdryck ( <– Klicka för att komma direkt till receptet) och jag kände genast att jag ville testa!
Så när jag kom hem från jobbet idag började jag genast kökspyssla, och jag kan säga att doften som nu spridit sig till resten av huset är mins sagt magisk..

IMG_5265 Allt som innehåller saffran går hem hos mig!IMG_5269Nejlikor – Tre stycken enligt recept
IMG_5270 Jag använde denna musten, min favorit. Just denna är inte helt klar i färgen eftersom att den är med fruktkött. Men vill man bestämt ha en mer klar dryck kan man givetvis välja en must utan fruktkött. IMG_5273 Bara se på färgen! ♥IMG_5274 IMG_5276Det enda i receptet som jag ändrade om var den pressade citronen och apelsinzest. Hade inget av dem hemma.. Däremot fungerade det utmärkt att byta ut ovanstående mot clementin (både saft och zest). 

2 comments on “Min inspiration

    • Det var såå gott! Men både jag och Erik tyckte nästan att den var godare kall, då kände man saffransmaken tydligare 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *