Raw food & trådning

Har haft en riktigt mysig eftermiddag hemma hos Jenny med hennes två små go’bitar till prinsessor springandes runt fötterna. En eftermiddag som resulterade i trådning, fika och härliga samtal om livet.
Jenny och jag delar passionen och kärleken till yoga och det är så skönt att prata om livet, om en strävan och utveckling och det ständiga lärandet med en som verkligen förstår och upplever.

Dagen till ära hade hon dessutom bakat en supersmarrig rawfoodkaka, så där härligt chokladig som får mina smaklökar att dansa lambada. Efter fika var det dags för utbildning! Jag skulle nämligen få lära mig trådning!
Har trådat mig många gånger, men aldrig själv utan alltid någon annan som styrt. Jag själv går mest loss med pincett och vax. Har velat lära mig trådning läänge och jag blev så glad när Jenny sa att hon kunde lära mig.

Det är definitivt en teknik och att få kontroll på händernas rörelse kommer nog kräva ordentligt med övning. Men har testat nu ikväll igen och om jag får säga det själv så går det riktigt bra! Så efter ett par gånger har jag nog helt och hållet kläm på det! 🙂

IMG_3990 IMG_3992 IMG_3994

 

One comment on “Raw food & trådning

  1. Tack för en härlig kattisstund:) dagens höjdpunkt, busiga små barn, lite trådning och fika! Kan det bli bättre??! det är bara att öva på nu, du har tekniken i fingrarna, öva lite varje dag så sitter det snart fina yogasyster:) kraaaam

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *