3 månader!

Ehrmagerhd nu börjar vi närma oss! Nedräkning: Tre månader!
Tänk att dessa två loverbirdsen ska säga JA till varandra och bli herr och fru Ståhl.
Känns som om det var igår vi träffades..

Många frågar ofta hur jag och Erik träffades så kan ju berätta det här (för den som är intresserad hehe).
På ett sätt kan man säga att vi träffades genom Twitter. Julen 2011 så tweetade Erik något till mig, vad minns jag inte exakt, men han låg då inne på sjukhus i typ Kalmar. Visste inget om honom då, men min syster berättade att han hade en ovanlig sjukdom. Så vi utbytte några ord men inget mer än så.
Sen hördes vi inget mer och i februari tog jag bort min twitter pga en galet svartsjuk människa som jag då levde med. Däremot fortsatte min syster att ha lite kontakt med Erik och en gemensam vän i Malmö lärde känna honom.

Sommaren 2012 bilade jag och min syster runt i Sverige och första stoppet var Malmö. Madde (min syster) var på plats några dagar innan mig och jag flög ned för att möta upp henne där. Första kvällen skulle i gå på stand-up ett helt gäng. Gissa vem som var med?
Allra första gången vi träffades var i lobbyn på S:t Jörgen, vi hälsade med en kram och direkt kände jag att den här människan är intressant, honom vill jag lära känna mer. IMG_3052Min biljett från Bromma flygplats ned till Malmö. Lite visste jag då..

Sedan träffades vi ytterligare någon gång i Malmö innan jag och Madde skulle vidare, men aldrig på tu man hand eller så.
Hemma i Sthlm levde jag dessutom i en otroligt självdestruktiv relation med en man som var både svartsjuk och kontrollerande. Han ville såklart aldrig ens att jag skulle åka iväg på semester, men tack och lov kom jag iväg ändå och så fort jag hade klivit på planet till Malmö var det som tusen ton lyfts från mina axlar.
Så direkt när jag kom hem från semester kastade jag ut honom (han bodde i min lägenhet). Även om jag och Erik inte hade inlett något romantiskt så kände jag äntligen att jag hade mod att lämna människan som jag tidigare levt med. Låter så himla klyschigt men kände mig verkligen fri.

Så på den vägen var det. Jag och Erik började prata allt mer och mer på fb, gick vidare till sms och lärde känna varandra från grunden, utan allt det där fysiska som man ofta kanske kastar sig in i tidigare. Men här hade vi 55 mil mellan oss så vi fick verkligen prata om allt mellan himmel och jord.
I slutet av augusti åkte Erik upp till Sthlm och på den vägen var det..

IMG_4403 Jag gjorde iordning mig på jobbet innan jag skulle åka in till centralen och möta upp Erik. Hyfsat nervös haha 😛 
IMG_4413 I min lägenhet i sumpan, första kvällen. 16:e augusti 2012
IMG_3296Min fina <3IMG_8481 Här hade vi precis bestämt att vi skulle bli sambos, att jag skulle flytta till Skåne. lämna sumpan för Sösdala!IMG_1690Och den här symboliserar väl egentligen hur vi är. Knäppa alltså. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *