Påskskatt

Förra året anordnade Erik och jag en skattjakt för grannbarnen mittemot. Vi hade förberett massor av små paket och en berättelse som handlade om Pluttefjun.
Pluttefjun hade tappat sina fjädrar och med hjälp av skattkartan kunde barnen hjälpa honom att hitta sina fjärdar, vid varje fjäder låg även en skatt.

I år blir det ingen jakt med karta utan istället levereras en stor låda fylld med lite smått och gott. Har inte bestämt än om vi ska placera den vid dörren, i lekstugan eller någon annanstans..
Förra året smög Erik omkring i trädgården mitt i natten för att de inte skulle märka något. Tur att ingen ringde polisen haha 😛

IMG_2801 Glitter!IMG_2804 IMG_2805 BlomsterfrönIMG_2806 Pärlor i olika färger, burkarna kan de spara sen och dricka urIMG_2809 Lite godis fick också plats.. Men inte vilket godis som helst, så klart 😛IMG_2814 Två glittriga portmonnäer IMG_2815 IMG_2818 Öste över massor av orangea och turkosa fjädrar också. Så det syns tydligt att Pluttefjun varit framme även denna gången
IMG_2819

Har även gjort en varsin pompom åt dem.. Men har inte listat ut än hur de ska överleva det rådande vädret.. Det återstår att se!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *