Status V 29

Känns helt sjukt att vi är inne i sista veckan av 20-nånting och att vi om bara några dagar äntrar nummer 30!(?)
Äntligen så tycker jag att tiden börjar gå lite fortare, men känner mig ändå helt i fas med förberedelser, min mentala inställning och allt annat runt omkring.

Personligen så tycker jag inte magen vuxit någonting den senaste veckan, men det tycker Erik. Jag upplever att det hände mycket mellan v 26-28 men sedan har det stagnerat lite.
Däremot så tycker jag att mitt mående varit annorlunda i veckan! Till att börja med har jag haft en del huvudvärk och känt mig betydligt mer svullen.
Började direkt noja för havandeskapsförgiftning eftersom IVF:are ligger i högre risk för det. Men svärmor kom över och tog ett tryck som visade 101/72 så känns inte som att det är någon fara på taket där. Men man ska såklart vara uppmärksam på fler symptom.
Har även sovit sämre vilket resulterat i fler sammandragningar, framförallt under gårdagen då flera av dem kändes ganska intensiva och gjorde mer ”ont” än tidigare. Varit uppe på toa 2-3 gånger/natt istället för mitt vanliga 1-2.
Sen har jag känt mig lite mer hormonell de senaste dagarna.. Mer lättgråten, även om jag ändå inte gråtit en enda gång haha. Men det har liksom känts som att jag kunnat börja göra det för någon småsak.
Är vanligtvis verkligen ingen hormonell person så det har bara känts annorlunda i kroppen.

La upp en jämförelsebild på magen på min Instagram förut idag. En från V 19 och en från idag, V 29. Det har onekligen hänt grejer på 10 veckor och det ska bli så spännande att se vad som händer de kommande 10! Man ser att magen har vuxit och rumpan likaså, även om bilderna är tagna från två olika vinklar så kan det vara lite missvisande. Kan också konstatera att vätskan jag känt av även syns över ryggen och att brösten vuxit minimalt haha.
Har tagit bilden med mobilkamera så kvalitén är kanske lite taskig här på bloggy..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *