s e m e s t e r

ÄNTLIGEN lite sommarkänslor! Idag har det varit både soligt och varmt – Så efterlängtat! Har spenderat större delen av dagen utomhus i bikini, främst med Polly och en bok som sällskap.
För en gångs skull var det så varmt att man fick gå in då och då för att svalka sig haha. (OBS detta är ej klag över värmen – tvärtom!)
Är också noga med att dricka ordentligt. Tur att jag har törsten deluxe just nu, då kan man inte missa sina liter.
Erik har jobbat på förmiddagen (han sänder morgonprogrammet i Guldkanalen över sommaren) sedan har han varit på golfbanan en sväng.
Jag njuter just nu av lediga dagar här hemma. Har lite småsaker inplanerat men försöker att mest ta det lugnt och bara puttra runt. Kroppen njuter.

Imorgon går vi in i vecka 27 och jag ska fira det med ett besök hos optikern. Det är så sjukt att till och med synen kan förändras när man är gravid!
Märkte för ett tag sedan att jag börjat se (ännu) sämre, både med linser och glasögon. Och jag som haft nedsatt syn läänge tycker det är ganska frustrerande att fortfarande behöva justera styrkan.
Förhoppningsvis är detta bara något tillfälligt, att ögonen kan återhämta sig sen igen. Men har hört att det kan ta upp mot 6 månader efter man slutat amma innan synen återgår.
Just nu ligger linserna på -3,75 så eventuellt hamnar jag på -4 efter morgondagens besök.
Någon mer som upplevt samma med synen whilst preggo?


Min bikini kommer från TRIANGL!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *