Nytt till MIG!

Nuförtiden är det långt ifrån lika roligt att shoppa grejer till sig själv. Allt fokus hamnar såklart på bebisen och det är såå mysigt att gå och pyssla på hans blivande rum!
Men magen växer och med det behöver garderoben expandera (hehe) och att shoppa preggokläder är faktiskt något jag tycker är riktigt roligt!
Är dock, precis som de flesta andra, ganska besviken på utbudet i affärerna.. Ärligt talat, hm är katastrof? Så fort jag går in på mammaavdelningen blir jag stressad av all oreda. Kläderna ligger eller hänger huller om buller, det finns inget system och storlekarna är ofta väldigt utplockade. Har köpt två par gravidjeans därifrån men de går inte längre att använda för att de töjt ut sig så mycket. Tråkigt! Köpte förvisso ett par shorts för någon vecka sedan och de verkar än så länge hålla både form och storlek så hoppas på att kunna ha dem hela sommaren 🙂

Istället går jag loss på Asos maternity-avdelning! Smidigt att shoppa online även om det såklart är lite av ett risktagande att inte kunna prova. Klickade hem ett par jeans därifrån för flera veckor sedan och de sitter som en smäck! Men vissa dagar, när magen är extra känslig, så behöver jag något ännu mjuka i byxväg, och eftersom jag redan spenderar mina vardagar i tights så är jag inte speciellt pepp på att hänga i det även på helgerna.
Så idag spanade jag runt och hittade två par byxor som förhoppningsvis kommer funka!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och japp! Den mönstrade är teeekniskt sätt en pyjamas! MEN om materialet är ok så tänker jag – Varför inte?
Älskar både mönstret och färgen! Kan tänka mig att det blir skitsnyggt med en vanlig vit tisha till! Dessutom så är ju pyjamastrenden stor nu haha.
Ser det helt åt fanders ut så får jag ha den som en PJ istället, så är problemet löst 🙂 Eller tycker ni jag har tappat det helt haha?
Vart har ni andra shoppat snygga gravidkläder? 

Bilder från Asos.com

 

2 comments on “Nytt till MIG!

  1. Men JA till pyjamas byxorna! Alltså så snygga! <3 <3

    Jag handlade 2 par byxor från H&M, ett par jeans som föll när magen fortfarande var liten (töjer sig fort) och ett par chinos/kostymbyxor som jag i princip levde i! Sedan sy jag om mina gamla arbetsbyxor (aka de mest bekväma jeansen ever) till ett par mammabyxor och handlade på Tradera, men det är svårt med storlekar när man inte kan handla. Asos var jag inne och tittade många gånger men vågade aldrig beställa. Och förr hade Mango eller Zara en maternity del också, men inte när jag var gravid. Jag köpte även lite plagg i oversize modell som jag tänkte skulle funka lika bra efter graviditeten.

    Annars mycket strechkjolar/klänningar som kunde töjas med magen men inte var från maternity avdelningen 😀

    • Åh jag visste inte att Mango och Zara har/har haft maternity :O Fick hem besätllningen idag och det blev super! 😀
      Haha ja det blir mycket trikåplagg här också, både kjolar och klänningar. Tycker det är rätt smidigt ändå så länge temperaturen tillåter. Så där är hm faktiskt bra, men visst, då är det på ”vanliga” avdelningen 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *