Gravidfotografering

Heej måndag och en ny vecka! Känns helt sjukt att jag bara ska jobba fem veckor till?! Med tanke på hur snabbt dagar och veckor går så inser jag att det kommer gå i ett nafs!
Vi har nu gått in i vecka 33 (är 32+3 idag) och kroppen fortsätter att förändras, även om det ofta finns tillfällen då jag känner mig helt som vanligt och nästan kan glömma bort att jag är gravid.
Det senaste nu är att mina händer har börjat ömma lite om morgnarna, känns nästan som att de pulserar, och jag blir även lättare svullen om fingrarna. Dock fortfarande inga problem att få av ringarna så låter de sitta kvar!
Magen växer i rekordfart nu och i torsdags förevigades den av min vän Annica som är grym med kamera I tell yah!

Många av er har säkert sett en liten glimt på min privata Instagram Kejtis, men tänkte att jag även ska lägga upp några av mina favoriter även här.
Den pryda får dock titta bort för jag ville ha bilderna väldigt naturliga och med magen i fokus – Med andra ord är de ganska avklädda haha.
Tycker den gravida kroppen är så vacker med sina kurvor så ville helt enkelt att den naturliga känslan skulle få lysa fram 🙂
Och egentligen är det ju inte konstigare än att gå klädd i bikini på stranden (in my opinion)!

Foto: Annica Dahlqvist

Blev en riktigt härlig kväll trots att vattnet kryllade av blodiglar och vi fick avbryta för en störtskur haha.

Är såå himla nöjd med bilderna – Älskar dem! Känns kul att ha många foton av magen, både de man tar själv med kamera/mobil men även professionella. Vill inte se tillbaka på graviditeten och tänka att jag önskar att jag hade dokumenterat den mer. Tar därför hellre en bild för mycket än för lite 🙂

One comment on “Gravidfotografering

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *