Det här med amningsBH….

Ja som rubriken lyder har jag visst huvudbry över det här med amningsBH. Jag är en sån person som använder vanlig BH ungefär en gång om året. Tycker inte det är speciellt bekvämt och har inget behov av större stöd då mina boppar är i kategori små.

Men jag kan tycka att det är riktigt fint med BH, och ibland vill man ju känna sig lite fancy under och inte bara drälla runt i sporttoppar haha. Nu måste jag snart investera i ett gäng amningsBH:ar och det är här mitt problem kommer: Vad ska man köpa för storlek?!
Vet att det dels varierar hur mycket bysten växer under graviditeten (mina har, inte helt otippat, vuxit väldigt lite) men också att det kommer skilja sig mycket åt under tiden man ammar också. Att tuttarna typ hela tiden anpassar sig.

Var uppe i stan förut och provade då ett par olika, men A L L A är för stora i omkretsen. Jag har vanligtvis strl 65C och det är en storlek som varken är vanlig eller lätt att få tag på. Och när man kollar runt i butiker och på webben så går nästan alla amningsBH:ar från storlek 75 och uppåt. Med andra ord kommer den åka upp direkt och kommer sitta allmänt obekvämt :(((
Glammom har de vissa från storlek 70 så överväger att beställa någon sådan, men är samtidigt så osäker på om det kommer funka. Någon som har erfarenhet av deras produkter? Är de stora, små eller normala i sina storlekar? Gillar främst denna från Glammom. Ligger bra i pris, är riktigt fin och verkar vara poppis bland flera andra.

Men häromdagen så hittade jag även DEN HÄR sidan där de säljer både stora och små storlekar, hittade en som ser superfin ut OCH finns i min storlek. Dock ganska prizy, men det kanske man får bortse ifrån när det gäller kvalité och komfort.
Läste att man ska behålla sin omkrets och gå upp en kupstorlek. Kan det stämma?

Bilderna är från Glammom.se samt Feminint.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *