Börjat checka av listan..

Tyckte det kändes som ett gigantiskt stort steg att köpa de första klädesplaggen till bebisen, men sen nu när man väl kommit igång så verkar det inte finnas någon hejd på shoppingsuget haha!
Har förvisso inte köpt jääättemycket (än hehe..) men två filtar från CamCam har klickats hem OCH förra helgen så gjorde vi slag i saken och beställde vagn och babyskydd!!

Att beställa vagn var något som jag för några veckor sedan inte alls kände mig redo för! Känslorna av att jinxa något kan fortfarande göra sig påminda, även om det blivit mycket bättre efter RUL.
Men som över en natt började det helt plötsligt kännas greppbart att åka till babybutiken, kolla runt, klämma på och provköra vagnar.
Jag längtade.
Innan vi åkte dit så valde jag att sätta på mig en tight klänning så att magen verkligen skulle framhävas, eftersom jag behövde bevisa för mig själv (och även de andra i butiken) att jag FÅR faktiskt vara där. Märkligt hur de där tankarna går.. Som att jag inte skulle vara välkommen där om jag inte var gravid?
Men det är väl alla år av att känna sig utanför. Stå utanför längtandes och titta in. Ja ni hajar.

Hursomhelst så föll valet på den vagnen vi funderat på mest sedan innan – En Bugaboo Buffalo i färgen off white!
Tycker den känns rejäl men ändå lättstyrd, stora hjul som passar på grusvägarna här och en varukorg som verkar rymma det mesta utan att halva innehållet trillar ur. Sen är den ju förbaskat snygg också!
Sedan besällde vi även ett babyskydd från BeSafe. Älskar deras nya färg ”sea green”.

Så nu är det bara resten kvar haha!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *