Vita Coco Café

Åh vilken grym dag vi har haft! Toppklass!
Vi körde ned mot Malmö strax efter 10 och började inne i city. Vi var först förbi Hot Yoga vid Caroli för Emelie behövde köpa en ny yogamatta, sedan styrde vi mot Björn Borg-butiken eftersom jag fått dille på deras ny iconic-kollektion (bild finns på min instagram – Kejtis). Efter det hade shoppinghungern byggts upp och vi tog lunch på Holy Greens. Ja ni hör ju, bara där håller dagen hög nivå 😉

Men sedan körde vi ut mot västra hamnen med siktet inställt på Green Matmarknad. Och jag säger bara W O W. Definitivt en butik som passar oss ekonördar.
Vi gick gång upp och gång ned och undersökte varsamt varenda produkt och konfererade med plånboken huruvida det var ett bra köp eller ej (det mesta kvalificerade som bra köp..) och en full kundvagn senare var vi mer än nöjda och redo att köra hem.

Nu har jag packat in alla nya varor och redan börjat provsmaka några av de nyheter jag inte testa förut. Bland annat denna kaffedryck från Vita Coco!
Som ni redan vet är jag mycket svag för VitaCoco och även om den naturella är min personliga favorit så är det kul att testa de med smak också, plus att det piffar upp med lite variation. Denna med kaffe har jag letat efter och äntligen fann jag den alltså. Smaken? Underbar!
En ny favorit helt klart!

IMG_4420 IMG_4421

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *