Raw Fläderdryck

Har tjatat i flera månader om att jag vill ha en egen fläder på tomten. Det kryllar av dem här runtomkring så egentligen behöver jag ingen egen eftersom jag kan gå och plocka lite varstans.
Men ändå, man vill ha sitt eget, nära till hands. Ni hajar.

Så till min stora lycka upptäckte jag häromdagen att grannens fläder har spridit sig i slagit skott på vår sida av muren och ett par fläderkvistar sticker nu ut från häcken. Än så länge bara en blomsterkvist som blommar, men blev såklart alldeles för otålig så bestämde mig för att plocka den och experimentera lite.

Förra året hittade jag ett recept på Renee Voltaires hemsida på raw fläderdryck och tänkte att jag nu skulle prova mig på något liknande.
Så jag sköljde blommorna, skivade i en ekologisk citron och öste på med en riktigt rågad tesked honung. Vatten på det och sedan var det bara att vänta i två dygn.
Snart ska jag få smaka, bara en liten stund till ska den gotta till sig!
Återkommer med smakrecension!

IMG_4093 IMG_4098 IMG_4100

One comment on “Raw Fläderdryck

  1. Egentligen skulle jag bara önska er lycka till inför morgondagen, men nu när jag såg detta så ville jag också tipsa om röd fläder, en buske med röda blad och rosa blommor som blir superfin i trädgården. Och saften får en extra vacker färg också.
    Men lycka till var det!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *