150718 <3

Igår låg jag däckad i huvudvärk efter jag kommit hem från jobbet, så det gjordes inte många knop under eftermiddag och kväll.
Troligtvis kroppen som sa ifrån efter allt flängande, med andra ord behövde kroppen vila lite.

Idag är jag piggare och tur är det för jag jobbar hela helgen. Är i skrivande stund på jobbet och ska alldeles strax ta tag i min att-göra-lista.
Men först tänkte jag bjussa er på något som jag jag vet att de flesta av er (inklusive Erik och jag) väntat länge på att få se. Nämligen våra bröllopsbilder!

Det är såklart alldeles för många för att jag ska kunna lägga upp allt här, men pö om pö kommer det dyka upp lite glimtar. Först ut är några av mina personliga ♥favoriter på Erik och mig.

IMG_4184 IMG_4306 IMG_4429 IMG_4435 IMG_4504 IMG_4612

Bilderna är tagna av Caroline L Jacobsen

6 comments on “150718 <3

  1. Vilken fantastisk krona/tiara du har, fullkomligt älskar den! 🙂 Hela frisyren var förövrigt vacker och ni är ett så strålande fint par!

    Har följt din blogg ett kort tag, ramlade in på den av en slump (tror jag sökte på endometrios, hormoner eller nåt i den riktningen… lustigt, men sant) och är nu en trogen läsare.

    Du inspirerar och verkar vara en klok och tuff ung kvinna!

    • Åh tack snälla du! 🙂 Och vad kul att du gillar bloggen! Ibland trillar man in hos vissa av en slump, kanske hittar man likasinnade eller bara bli hooked, det är det som är så härligt med bloggvärlden 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *